Snelle levering trouwringen

Levertijd trouwringen:

De levertijd van trouwringen ligt gemiddeld op drie a vier weken. Kan dit niet sneller? Zeker wel. We kunnen ieder paar ringen met een speciale spoed opdracht leveren in twee weken. Zelfs nog sneller, wanneer de moeilijkheidsgraad van de trouwringen dit toelaat. Wanneer je de ringen snel geleverd wilt hebben, dan stellen we alles in het werk om de ringen op tijd te leveren. Dit doen we uiteraard in overleg met de producent, zodat we dit ook kunnen garanderen. Dus zit je verlegen, vraag dan eerst naar de trouwringen levertijd.

Levertijd trouwringen – oriëntatie:

Nu je de levertijd van de trouwringen weet is het ook handig wanneer je hiervoor op zoek moet gaan. Ons advies is om minimaal twee maanden voor het huwelijk hiermee te starten. Het gemiddelde in Nederland lift overigens op vier maanden voor het huwelijk. Dit brengt rust en niets is fijner dan je to do lijstje te kunnen afvinken. Wat betreft de ringen adviseren we je voor de oriëntatie om gebruik te maken van onze online trouwringen configurator. Hier krijg je snel een overzicht van alle  mogelijkheden en de prijzen. Wil je nu met de oriëntatie trouwringen starten? Klik dan hier.

De configurator wordt opgestart met EGF ringen. Hierin vind je voornamelijk de gouden, palladium en platina ringen. Mocht je op zoek zijn naar zilveren trouwringen, dan ga je hiervoor naar de Sickinger trouwringen collectie. De Bruno M collectie bied beiden, afhankelijk van het model en uitvoering. Voor deze drie lijnen geld dezelfde trouwringen levertijd.

Levertijd trouwringen – Gravering:

De trouwringen zijn binnen en nu moeten ze nog gegraveerd worden. Wat is hiervan dan de levertijd? Net zoals bij de ringen kunnen we dit met spoed verzorgen. En spoed is dan bij ons binnen twee dagen, inclusief het zetten van een diamant bij de gravering. Deze machinale gravering en de diamant in beiden ringen krijgen jullie van ons gratis bij de ringen. Andere graveringen zoals bijvoorbeeld; handgravure of vingerafdruk gravuren nemen wat langer in beslag. Normaal staat hier twee weken voor. Wanneer we dit met spoed moeten afleveren dan gaat dit in overleg met de graveur. Mocht dit niet in de tijdslijn meer passen, dan kunnen we de gravering ook na het huwelijk aan te brengen. Kwestie van praktisch denken en schakelen. Dus wees gerust voor de levertijd. Trouwringen worden altijd op tijd geleverd !

 

Simone en William Albers

Rings & Suits – Levertijd trouwringen.