Over ons

In 1962 begonnen de ouders van William Albers hun eigen juwelierszaak, en de naam Albers groeide al snel uit tot een gerenommeerde naam in de Nederlandse juweliers branche. In het begin was er een brede sieraden collectie waar klanten uit konden kiezen. Na een paar jaar werd het roer omgegooid en begon ‘Albers Juwelen’ zich te specialiseren.
Specialisatie in het stijlvolle sieraden segment en ook met name trouwringen. Een aantal gerenommeerde merken werden aan de collectie toegevoegd zoals: Lapponia en Bron.

Doordat Albers zich is gaan specialiseren heeft de juwelier een enorme kennis en ervaring in huis op het gebied van trouwringen en elegante juwelen. De klant kan hierdoor bij Albers hoge eisen stellen en staat bij ons altijd volledig centraal. Wij helpen graag mee met het uitzoeken van sieraden die echt bij iemand passen. Op basis van smaak en persoonlijkheid wordt het perfecte juweel uitgekozen.

William Albers is inmiddels de huidige eigenaar van Albers. Tot 2011 was de juwelierswinkel gevestigd in de binnenstad van Breda. William Albers besloot de binnenstad in te ruilen voor het Ginneken in Breda. De sfeer in het Ginneken past veel beter bij het bedrijf en de werkwijze. Net als het Ginneken wil Albers zijn klanten graag gastvrij, vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Dit in combinatie met hoge service.

Vanaf 2017(heden), zijn wij ons nog meer gaan specialiseren in trouwringen. Door te specialiseren in trouwringen, willen wij ons bedrijf opnieuw naar een hoger niveau brengen. Met een groot deel van de collectie (merk) sieraden is gestopt, zodat er meer tijd gestopt kan worden in onze trouwringen passie. Wij werken nu samen met slechts 7 merken zodat er veel kennis in huis is over de producten en sieraden. Er wordt ook alleen maar samengewerkt met merken die passen bij onze uitstraling.

Gespecialiseerd in trouwringen

Albers Trouwringen is al geruime tijd gespecialiseerd in trouwringen. Qua stijl, kennis en assortiment weten wij zeker dat wij de behoren tot de beste trouwringen specialisten van Nederland. Wij zijn nooit op zoek naar kwantiteit, maar altijd naar kwaliteit. Onze collectie wordt al 15 jaar zorgvuldig geselecteerd en we nemen hierom niet tientallen merken in onze collectie op. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke trouwringen goed bij u passen. Wij zijn op de hoogte van de eisen van u als klant, en weten alles over de mogelijkheden voor de aanschaf van uw perfecte trouwringen.

Vanaf 1 januari 2017 zijn wij ons dus nog meer gaan specialiseren op trouwringen. Speciaal voor onze trouwringen collectie hebben wij ook weer een nieuwe website gebouwd. Geïnteresseerde klanten krijgen op onze website meteen een idee van de mogelijkheden. Klanten kunnen zichzelf zo oriënteren en de verschillende trouwringen vooraf bekijken voordat er een bezoek aan de winkel gebracht wordt.

Het nadeel van een webshop is dat een hoop vragen vaak onbeantwoord blijven. Wij doen ons best om de webshop zo volledig mogelijk te laten aansluiten bij de vraag. Gelukkig kunnen we ten alle tijden moeilijke vragen beantwoorden in onze winkel. We vinden direct contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Dankzij direct contact kunnen we vragen veel sneller beantwoorden en uitleggen.

Bij ons is service zeer belangrijk, vooral omdat u een trouwring uitzoekt waar u voor de rest van uw leven van wilt genieten. De klant staat bij ons altijd centraal en onze producten zijn gegarandeerd van de hoogste (Duitse) kwaliteit.

In onze fysieke winkel kunnen wij u onze producten in het echt laten zien. Wij hebben een trouwringen collectie van rond de 900 paar trouwringen in onze winkel. Een bezoek aan onze winkel wordt door alle klanten als zeer positief ervaren. Vooral de kennis over de producten is een groot pluspunt volgens de klant. Wij proberen onze service constant te verbeteren, zodat wij altijd hoogstaande informatie en perfecte service aan u kunnen geven.

De komende jaren zullen wij er weer alles aan doen om onze diensten nog verder te perfectioneren en onze kennis nog meer te verhogen.

U bent van harte welkom in onze webshop en natuurlijk helemaal in onze winkel.
Wij staan graag voor u klaar om vragen te beantwoorden!

William en Simone Albers