Levenslange garantie trouwringen met polijst- en matteerservice

Levenslange garantie op trouwringen:

Dit klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Maar het is echt zo ! Iedere trouwring die wij verkopen wordt onder deze voorwaarden verkocht. De rest van je leven heb je recht van garantie op het makelij van de ring. Ondanks dat we enkel met de hoogste kwaliteit trouwringen werken kan er onder de oppervlakte een foutje zitten. Waar nu eenmaal mensen werken, worden ook fouten gemaakt. Nu moeten we wel eerlijk toegeven dat dit door de strenge controle eisen bijna nooit voorkomt. Maar je kan toch beter de levenslange garantie van de trouwringen op zak hebben.

Levenslange garantie op trouwringen – uitzonderingen:

Heb je dan op alles garantie? Nee, er zijn uitzonderingen die door het dragen slijten, waar de ring zelf niets aan kan doen. Een voorbeeld hiervan zijn de zettingen waar de stenen in zijn gezet. De stenen zelf vallen ook buiten deze garantie. Bij verlies of het kapot stoten van de stenen valt dit niet onder de garantie. Ook het vervagen van de glans en een mattering van de ringen valt onder het dagelijks gebruik. En hiervoor geldt hetzelfde, geen garantie.

Nu denk je wellicht, pff wat nu levenslange garantie. Precies, en daarom hebben we onze extra service hierop aangepast. Lees maar eens even verder !

Polijst- en matteerservice trouwringen:

Aangezien niet alles onder de garantie valt, hebben wij de “stoute” schoenen aangetrokken. Door het dragen van trouwringen kom je in contact met andere materialen. Hierdoor vervaagt een eventuele mattering of glans op de ring. Wanneer dit gebeurt, dan veranderd het uiterlijk langzaam van de ring. En dan komt er een moment dat je denkt; “Nu is het mijn ring niet meer”. Wanneer dit gebeurt dan is het hoogste tijd om binnen te stappen. Wij polijsten en of matteren de ring dan voor je, geheel onder service. De portemonnee mag thuis blijven, want dit is geheel gratis. En dit doen we je hele leven lang !

Zetting controle trouwringen:

Daarnaast controleren wij onder service de trouwringen zettingen voor de rest van leven. Voor het controleren van de zettingen mag je zo vaak binnen stappen wanneer je maar wilt. We adviseren je dit minimaal één keer per jaar te doen. Dit zal in de beginjaren zeker niet nodig zijn, maar wanneer je niet hieraan went, kan het ooit te laat zijn. De zettingen slijten nu eenmaal langzaam af door het dragen. Door het tijdig laten controleren kunnen we op tijd ingrijpen om zettingen in orde te maken. Want het verlies van stenen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Mocht dit je overkomen dan hebben we nog een service voor. We kunnen je hierin niet honderd procent schadeloos stellen. Maar voor onze klanten brengen we dan wel een speciale serviceprijs in rekening.

Redenen te meer om voor levenslange service te kiezen !

 

Simone en William Albers

Rings & Suits – Levenslange garantie trouwringen met polijst- en matteer service: