Gratis graveren trouwringen en gratis diamant

Gratis graveren trouwringen:

Je ontvangt een gratis machinale gravering aan de binnenkant van de trouwringen. Hierin is er keuze uit drie meest voorkomende lettertype; een schrijfletter, blokletter of schuine drukletter. De meest voorkomende gravure is eerst de naam van je partner met daarachter de trouwdatum. Daarna is de meest voorkomende, beiden namen met daarachter de trouwdatum. Wederom te beginnen met de naam van je partner. Andere varianten hierop zijn uiteraard mogelijk. Tenslotte bepalen jullie wat voor tekst je in de ringen wenst.

Gratis graveren trouwringen – mogelijkheden:

Wanneer je van bovenstaande alinea wilt afwijken dan ben je nog steeds aan het juiste adres. Ook handgravure van je eigen handschrift in je partners ring is mogelijk. Of een vingerafdruk aan de binnen- of buitenkant van de ringen. Wil je een bepaalde tekening of afbeelding in de ringen? Ook geen probleem. Dit laten we dan via een laser gravure aanbrengen. Bijna alles is mogelijk. Heb je een idee en twijfel je of dit mogelijk is? Stel dan gewoon je vraag via mail, telefoon of app. We doen er alles aan om het voor je te realiseren.

Gratis diamant trouwringen:

Naast de gravure krijgen jullie een gratis diamant in de trouwringen. Deze diamant is briljant geslepen en zetten we in de binnenkant van de ring. We zetten de briljant op een manier dat je bij het dragen hiervan niets voelt. Deze gift brengen we uit onder de naam; “Happiness actie”. De reden van deze naam zit verborgen in het woord Happiness. Er zijn drie landen in de wereld met de overtuiging dat wanneer diamant contact maakt met de huid, dit geluk brengt. En dit vonden wij nu een mooi gebaar naar onze klanten. Een beetje extra geluk in het leven kan namelijk geen kwaad.Gratis graveren trouwringen en gratis diamant

Gratis diamant trouwringen – extra:

Er zijn andere redenen voor het zetten van een gratis diamant in de trouwringen. Ten eerste zorgt het voor een mooie, luxe afwerking. Een echte upgrading van je ring. Ten tweede brengt het visueel rust in het aanzicht van de gravering. Wanneer je namelijk een combinatie van letters en cijfers maakt, dan is de overgang tussen de twee onrustig. Door het plaatsen van een briljant tussen de twee ontstaat er veel mooier visueel plaatje. Wat hieraan zo leuk is, is dat de mannen er helemaal voor in zijn. Aangezien de diamant aan de binnenzijde wordt geplaatst kan je dit aan de buitenkant niet zien. Het is en blijft dus ons geheimpje ! En voor de mannen die het echt niet willen, zetten we gewoon deze gratis diamant extra in de damesring erbij.

 

Simone en William Albers

Rings & Suits – Gratis graveren trouwringen en gratis diamant.