Draagcomfort trouwringen

Draagcomfort trouwringen:

Nu horen we je bijna denken “draagcomfort trouwringen”, een ring is toch een ring? En dat klopt, maar er zit wel degelijk verschil in ringen. Het draagcomfort kan al in de ring zelf zitten of je kan het creëren. Lees even verder en je kan gebruik maken van deze waardevolle tips !

Draagcomfort trouwringen – de ring zelf:

Het belangrijkste voor het draagcomfort van de ring zelf, is de afwerking van de binnenkant. De ringen die wij verkopen zijn allemaal aan de binnenzijde licht bol afgewerkt. Dit voelt namelijk comfortabeler aan en zorgt voor minder wrijving. Hierdoor gaat de ring ook simpelweg eenvoudiger aan en af. Daarnaast kan de ring ademen, aangezien er aan de zijkanten lucht bij kan komen. Dus ringen die aan de binnenzijde vlak zijn, kunnen de huid afsluiten, wat tot irritatie kan leiden.

Ga dus voor een bolle binnenzijde !

Draagcomfort trouwringen – model van de ring:

Daarnaast speelt de modellering een grote rol voor het draag comfort van de ring. Naar gelang de vorm van de vingers en de hand kan een bepaald model ring vervelend aanvoelen. Het kan dus zo maar zijn dat je tijdens het passen van ringen hierin verschil voelt. Het ene model heeft bijvoorbeeld scherpere zijkanten dan een ander model. Of de ring is in de basis dikker uitgevoerd dan de ander. Zeker bij het sluiten van je vingers tegen elkaar zijn deze verschillen merkbaar.

Kies dus een model dat je past !

Draagcomfort trouwringen – creëren:

Nu ben je weg van een bepaald model, maar bij het passen voelt deze niet lekker. Wat nu? Geen enkel probleem. Je kan bij ons ieder model ring in verschillende diktes en breedtes aanpassen. Net zo lang, tot je diegene vind die wel comfortabel voelt. En aangezien dit persoonlijk is verkopen wij de ringen per stuk. Jullie zijn echt niet de eerste die een paar gaan vormen uit verschillende modellen. Door de vele ontwerp mogelijkheden stemmen we gewoon op een ander manier de ringen op elkaar af. En zie, alsnog een passend paar, maar wel met voor beiden een optimaal draagcomfort.

Creëer je eigen draagcomfort !

 

Simone en William Albers

Rings & Suits – Draagcomfort trouwringen.